Vacature: VVE Coach (min. 18 uur / per direct) 

Op avontuur leer je pas wie je werkelijk bent. Ga jij met ons het avontuur aan? 

Onze ambitie is om op korte termijn een voorschool te worden. Dat doen we met een spiksplinternieuwe inrichting, een goed geschoold team, het voorschoolse educatieprogramma Uk en Puk en ontzettend veel enthousiasme.

Een dagje bij Komplayt:

Je komt je groep op, nog voor je je jas hebt uitgetrokken heb je de eerste knuffels al van de kinderen te pakken. Tijdens het ontbijt daag je kinderen uit tot taal want de tafel dekken, thee inschenken, broodsmeren en de afwas afruimen kunnen je kinderen zelf.
In de kring lees je (interactief) voor en sluit je af met zingen. Super veel pret! De kinderen schateren het uit.
Tijdens het buitenspelen begeleid je kinderen met het verzorgen van de fruitboompjes en moestuinbakken. Sommige kinderen fietsen of scheppen in de zandbak, jij introduceert een nieuw balspel.
De groepshulp komt je informeren dat de warme lunch binnen klaar staat. Lekker want natuurlijk eet je zelf mee! De kinderen wassen zelf hun handen, jullie zingen de vaste liedjes en de kinderen regelen alles zelf tot aan het schoonmaken van de tafels en hun gezicht aan toe!
Terwijl je collega op de groep blijft met de kinderen die niet slapen breng jij de slapende kinderen naar bed. Even lekker rust. Tijd om je administratie bij te werken.
Daarna is het tijd voor pauze.
Na je pauze speel je met de wakkere kinderen een taalspel met de interactieve beweegvloer. De kinderen springen heen en weer! Supergezellig en leerzaam!
Je collega is ook weer terug van pauze en haalt de wakkere kinderen uit bed. Met z’n alle eten jullie vers fruit (wat de kinderen zelf hakken) en drinken jullie verse melk rechtstreeks van de boer.
Je leest nog een boekje voor, de kinderen spelen in het speelhuis of ballenbak of themaruimte en dan worden ze alweer opgehaald. Je sluit de dag af met een dikke knuffel en een blije ouder. Ja, dit is geweldig werk!

Wat bieden wij onze Komplayt familieleden?

– Het meest leuke, dankbare en zinnige werk dat bestaat.
– Bij locatie 1: een compleet nieuw ingerichte ruimte met speelhuisjes, gymzaal, nieuw speelgoed. Bij locatie 2: een locatie die op zeer korte termijn verbouwd en vernieuwd wordt.
– Scholingsmogelijkheden, op maat: van VVE tot EHBO, van meldcode tot het lezen van kindertekeningen.
– Een goed ontbijt, warme lunch en vers fruit.
– Een uurloon in schaal 7 (!) tussen € 2.423,- en € 3205,- bruto per maand op basis van 36 uur en arbeidsvoorwaarden conform cao Kinderopvang;

Solliciteren

Spreekt bovenstaande je aan? Hou je van samenwerken? Stel je graag het belang van onze kinderen voorop? Heb je minimaal MBO-4 Gespecialiseerd pedagogisch medewerker afgerond? Of kom je uit het onderwijs? Ben je minimaal inzetbaar voor 18 uur in de week? Dan drinken we super graag een kop koffie met je!
Mail je CV mét fotootje en motivatiebief naar onze directeur Amélie Ruijters via werkenbij@komplayt.nl

Ik heb een vraag